Manavgat - Kızılot


Bugünkü durağımız Manavgat Kızılot. Hatta sadece bugün değil neredeyse her denize girmek istediğimizde buraya geliyoruz. Kalabalığın olmaması ve rahat hareket edebilmemiz burayı sevdiriyor bize.




Eşinizle, arkadaşlarınızla ve ailenizle rahatlıkla denize girebileceğiniz, mangalınızı yakıp yemeğinizi yiyebileceğiniz hatta balık tutabileceğiniz bu yerde çayınızı demleyip akşam saatlarinde de vakit geçirebilirsiniz.








Sizin için derlediğim fotoğraflara bakarken sizin de aynı şeyleri düşüneceğinize eminim diyebilirim.

Kızılot denize girmek için tavsiye edebileceğim bir yer. Siz de kalabalık ortamlardan ziyade daha sakin bir ortam arıyorsanız eminim ki burayı seveceksiniz.

Manavgat'ta yaşamanın en güzel tarafı hatta belki de tek güzel tarafı yaz aylarında bu manzarayı her istediğimde görebilmekti sanırım. Denizle buluşmak için tatili beklememek ve 3 - 5 güne bu keyfi sığdırmak zorunda olmamak çok güzel ve keyif verici. Sıcaktan bunaldık mı denizde buluyoruz kendimizi. Her ne kadar memleketimi özlesem de bu durum Manavgat'ı sevmemi kolaylaştırıyor. Bir de bu bunaltıcı sıcaklar olmasa daha çok sevebileceğimi düşünüyorum. Ama bu sıcağa rağmen deniz, kum ve güneş... Bu muhteşem üçlüyle her buluşma harika. :)

Kızılota gitmek isteyenler için konumu aşağıda paylaşıyorum. Umarım sizlerde memnun kalırsınız. 😊


Yorumlar

  1. Memleketimizin her köşesi cennet gibi. Ben Kuşadası’nı çok sever, eskiden hep giderdim. Özellikle tertemiz suları olan koyları vardı. Eminim burada da çok güzel yerler vardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum Gülhan hanım cennet gibibir ülkemiz var ne mutlu bize😊 fırsat buldukça tariflerin yanında bu güzel yerlerden de bahsedeceğim inşallah 😊

      Sil
  2. Fotoğraflara bayıldım, harika çekmişsiniz 👏

    YanıtlaSil

Yorum Gönder