ORİFLAME



Katalogdan satışın iyice yaygınlaşmasıyla birçoğumuz hangi firmanın ürünü daha kaliteli ve hangisi ile uğraşırsam daha fazla kazanırım diye araştırmaya başladık. Eminim benim gibi birkaç firmaya üye olanlarınızda vardır. Bu yazımda sizleri kalitesinden ve kazancından çok memnun kaldığım Oriflame hakkında bilgilendirmek istiyorum. 



ORIFLAME’DE NASIL KAZANACAKSINIZ?


Oriflame ile para kazanmanın 2 yolu var:


1. Oriflame Ürünlerini Satarak Kazanın!





Oriflame size her ay üstün kaliteli güzellik ürünlerinin bulunduğu yepyeni bir katalog sunar. Kampanyaları ve indirimleri ile sizi ve çevrenizdekileri cezbedecek bu katalogları çevrenizdekilere göstererek  topladığınız siparişler üzerinden kar ederek kazancınızı artırabilirsiniz.

2. Ekibinizi Büyüterek Kazanın




Çevrenizdeki insanlara, arkadaşlarınıza Oriflame'ı anlatarak, onları Oriflame'e davet ederek kendi ekibinizi kurabilir ve sponsor olabilirsiniz. Ekibinize kattığınız kişilerinde aynı şekilde kendi alt ekiplerini oluşturmalarıyla ekibiniz daha da büyüyecek kazancınız daha da artacak.

Peki Nasıl Başlayacaksınız?

Öncelikle bu linke 
https://tr.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=3856809 tıklayıp formu dolduracaksınız ve danışman olarak işe başlayacaksınız. Öncelikle kendiniz ve aileniz ürünlerimizi ortalama %30 indirimle kullanmaya başlayacaksınız. Evet önce kendiniz kullanacaksınızki ürünleri tanıyacak kalitesini göreceksiniz. Daha sonra kataloğu çevrenizdekilere göstermeye ve sipariş almaya başlayın. Kendinizde kullandığınız için ürünleri tanıtmanız kolay olacaktır. Diğer yandan ürünleri ve Oriflame fırsatlarını çevrenizdekilere anlatarak onları Oriflame'e davet edin ve ekibinizi kurun. Ürünlerden aldığınız karların yanında ekibinizin siparişlerinden de para kazanmaya başlayacaksınız. 



BAŞARMAK İÇİN ÖNCE 

BAŞLAMALISINIZ. 

BİRLİKTE 

BAŞLAMAYA VE BİRLİKTE 

BAŞARMAYA

 VAR MISINIZ?


AYŞE BAĞIMSIZ ORIFLAME DANIŞMANIN EKİBİNE KATILIN!: Oriflame Danışmanı Olun!


Oriflame Kataloğu(2018 Şubat kataloğu): Dokunduğumuz her yerde, her hayatta mutlu bir değişim yaratmak üzere geliştirdiğimiz ürünlerimiz bir tık uzağınızda.


Oriflame Şubat ayı Altın Fırsatlar kataloğumuzu hala incelemediniz mi?





Oriflame Şubat ayı Elmas kataloğumuza bir göz atın.





Oriflame Wellness'i hala denemediniz mi?






Oriflame Başarı Planı





Oriflame Kariyer Seviyeleri ve Kazançları 


%3 Seviyesi; 
Oriflame başlangıç seviyesidir.
BV: Üzerinden performans iskontosu hak kazanacağınız değer.
% 3 : 200 BP sipariş toplamında : 6,04 TL
% 6 : 600 BP sipariş toplamında : 36,26 TL
% 9 : 1200 BP sipariş toplamında : 108,79 TL
% 12 : 2400 BP sipariş toplamında : 290,10 TL
% 15 : 4000 BP sipariş toplamında : 604,38 TL
% 18 : 6600 BP sipariş toplamında : 1196,67 TL
% 21 :10000 BP sipariş toplamında : 2115,33 TL

Başarmak istiyorsanız sizde ekibime katılın. 

Yorumlar